fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Tuintafel Douglas | Diamant Poten | Buitentafel

Vanaf: 595.00

✓ Tuintafel Douglas rechthoekig stel zelf samen

✓ Duurzaam; eigen productie in Hoogeveen

✓ Duurzame Douglas tuintafel 4-12 personen

✓ Showroom in Hoogeveen

✓ Gemiddelde beoordeling (4.9/5.0★)

 • Stap 1. Lengte blad

  Voor meer informatie over afmetingen klik hier

  Stap 2. Breedte blad
  Stap 2. Breedte blad
  Stap 3. Behandeling blad
  Stap 3. Behandeling blad

  Voor meer informatie over behandeling klik hier

  Stap 4. Tuinstoelen

  Liever langskomen om de tafel fysiek te bekijken? Bezoek onze showroom.

Tuintafel Douglas | Diamant Poten | Buitentafel

Op zoek naar een tuintafel met net dat beetje extra? Bij Duumaa Tafels kies je zelf je lengte en stoelen. Ga bijvoorbeeld voor 10 persoons tuintafel van 300cm en combineer jouw buitentafel met de populaire tuinstoel Senna of ga voor de heerlijk zittende kuipstoel Ava. Op zoek naar een ander onderstel? In onze stel zelf samen optie heb je helemaal zelf de vrijheid!

Specificaties

 • Douglas houten blad, geschaafd en fijn geschuurd
 • Stalen Diamant X poten, zwart gepoedercoat 
 • Kies je afmeting, onderstel en afwerking
 • 4 tot 12 persoons 

Afmetingen

 • Hoogte bovenkanblad: 77cm
 • Standaard breedte: 90cm
 • Bladdikte: 4,5cm 

Afstand tussen de poten: (lengte tafel - 55 cm) Tip van ons; neem voor 6 personen een tafel van 240cm en voor 8 personen een tafel van 300cm!

De diamant poot is een variatie op de bekende X poot. Door een effect in de poot krijgt de poot een diamantvorm, vandaar de naam 😉 Een prachtige aanvulling op jouw tuin als je het ons vraagt! Wist je dat je voor de afmeting van de tafel kan kiezen tussen de 200cm voor 4 personen tot een tuintafel voor 12 personen van 400cm? Klik hier voor een overzicht zodat je precies weet welke lengte past bij jouw wensen!


Stalen poten
Bij de tafel kunnen verschillende onderstellen worden gekozen, standaard uitgevoerd in zwarte poedercoating. Hierin is ook maatwerk mogelijk. Benieuwd naar andere soorten poten? Klik hier voor een overzicht van de diverse onderstellen. 

Behandeling 
Een behandeling van jouw tuintafel is niet noodzakelijk. Om zo lang mogelijk de originele kleur te behouden, raden wij wel aan om de tafel minimaal 1x per jaar te behandelen. Let op! Wanneer je een behandelde tafel aanschaft is het dus nodig om dit jaarlijks te onderhouden met een nieuw laagje olie om het effect te blijven behouden. Voor de behandeling gebruikt Duumaa een Douglas olie om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de originele kleur van het Douglas hout. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je tafel te behandelen met een behandelkit dan ben je voordeliger uit! 

Uiteraard kan de tafel ook heel goed onbehandeld buiten staan. Na verloop van tijd zal hij mooi gaan vergrijzen. Klik hier voor meer informatie over Douglas hout.

Onderhouden
Kies bij je bestelling de bijpassende onderhoudsproducten! Wanneer de tafel onbehandeld buiten wordt gezet, hoeft je hem alleen maar even jaarlijks schoon te maken met een cleaner. Heb je gekozen voor een behandelde tafel? Schaf dan onze Douglas olie aan van 750ml of 2,5 liter om je tafel jaarlijks te kunnen voorzien van een nieuw laagje olie. Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van jouw Douglas tuintafel. Op zoek naar tips hoe jouw tafel de winter doorkomt? In deze blog hebben we alle nodige informatie voor je op een rij gezet!

Stoelen en banken:
Op zoek naar een tuintafel met bank en stoelen? Kies dan voor de tuintafel + bank stel zelf samen. Wanneer je een bijpassend bankje uitkiest bij de tafel zal deze dezelfde lengte en onderstel krijgen als de bestelde tafel. Let op: de bank onderstellen zijn er alleen in; X, A, U en N!

Bijpassende stoelen kunnen in de categorie tuinstoelen worden besteld, onze tip: Tuinstoel Senna


Levertijd 
De levertijd voor de Douglas tuintafels zit momenteel op ongeveer 1 tot 3 weken! Wanneer de tafel op voorraad is kan hij in enkel dagen afgehaald worden, neem hiervoor even contact op!

De tafel wordt bij levering gratis in de tuin gemonteerd! Meer informatie over de levertijd en bezorging vind je hier.