Tuintafel Rond

Filters Tonen

Toont alle 2 resultaten

  • Vanaf: 795.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,075.00 Product bekijken

Toont alle 2 resultaten

Tuintafel rond

Met een ronde tuintafel haal je een gezellige en ook compacte tafel voor bij jou in de tuin. Bij ons heb je de keuze uit verschillende diameters, onderstellen en afwerkingen. Er zit bijna altijd wel een tafel bij die past. Zo niet? Dan ontwerpen we een tafel die naar jouw smaak is en bij jou in de tuin past! 

Voordelen ronde tuintafel

Een ronde tuintafel heeft het voordeel dat je altijd gezellig bij elkaar zit. Bij een rechthoekige tuintafel kunnen twee personen toch nog ver van elkaar zitten waardoor een gesprek bijvoorbeeld lastig wordt om te voeren. De ronde tuintafel heeft hier geen last van. Daarnaast past het binnen de organische vormen die voor doen in de natuur. Misschien heb je wel ronde objecten als tuininrichting, hier past een ronde tafel goed bij. Bekijk hier alle voordelen.

Daarnaast neemt een ronde tuintafel relatief weinig ruimte in beslag. Het totale tafeloppervlak is een stukje kleiner en het heeft een praktischere verhouding. Een ronde tuintafel dient ook zeer goed van toepassing op een vierkant terras. Hier zie je vaak dat een rechthoekige tuintafel dan een stuk kleiner moet worden om te kunnen passen.

tuintafel rond 120 cm 

Een instap maat voor een ronde tuintafel begint bij 120cm. Dit is een diameter waarbij maximaal 4 personen rondom de tafel plaats kunnen nemen. Wil je net wat ruimer zitten? Ga dan voor een 130cm variant. Wil je 5 personen kwijt aan de tafel? Overweeg dan of 140cm bij jou gaat passen in de tuin.

tuintafel rond 150 cm

Bij een ronde tuintafel voor 6 personen wordt een diameter van 150cm aangeraden. Hierbij kan je veel mensen kwijt en is dit ook gelijk een riante tafel. Wil je toch groter, dan zou je kunnen gaan voor 160cm of 170cm diameter. Hier zou je met 7 a 8 personen kunnen plaatsnemen rondom de tafel.