Tuintafel Ovaal

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

  • Vanaf: 899.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,295.00 Product bekijken

Toont alle 2 resultaten

Tuintafel ovaal bij Duumaa Tafels

Overweeg een ovale tuintafel wanneer je voor een modern en gezellige tafel wilt gaan. De ovalen eettafel biedt een elegant uiterlijk en ruimtelijke verdeling voor bij jou in de tuin. Je kan het ovale tafelblad combineren met verschillende onderstellen. Zo is er voor iedere stijl en inrichting een geschikte combinatie. Je kan dit online zelf samen stellen of bij ons langskomen in de showroom in Hoogeveen. 

Tuintafel ovaal

Je kan een ovale tuintafel van bijvoorbeeld 240cm inzetten voor een gezellig diner of juist een grotere maat kiezen en deze gebruiken voor grote groepen. Daarnaast worden ovale tafels gezien als gezellig. Wanneer je met 6 personen aan de tafel plaatsneemt, zit je dichter bij elkaar dan aan een rechthoekige tafel. Wil je nog dichter bij elkaar zitten? Kies dan voor een ronde eettafel. Zo zit iedereen dichter bij elkaar en zou je gemakkelijker kunnen kletsen of vergaderen.

Welke lengte ovaal heb ik nodig?

De ovale tuintafels zijn in verschillende lengtes van 180cm tot 300cm verkrijgbaar, maar welke past het best bij jouw situatie? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we hier een overzicht voor gemaakt. Lees in onze blog over de juiste tafellengte welke lengte het beste bij jou past. Wij raden voor een 6 persoons tuintafel een lengte van 240cm aan. Wil je een grotere tafel voor meer personen? Kies dan de 8 persoons tuintafel van 300cm. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op.