fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Woca Exterieur Cleaner 1L

25.00

✓ Woca cleaner voor buitenhout

✓ Zeer goed voor schoonmaken van houten meubelen

✓ 1L flacon genoeg voor tientallen beurten

✓ Mengbaar met water

✓ Levering 2 tot 5 werkdagen

✓ Gemiddelde beoordeling (4.9/5.0★)

 

Over Woca Exterieur Cleaner 1L

Het liefst wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw tuinmeubel. Gebruik de Woca Exterieur Cleaner om de tuinmeubelen weer schoon te krijgen door viezigheid en groene aanslag dat verdwijnt. De cleaner is mengbaar met water om zo minder vervuilde en enigst vervuilde meubelen los van elkaar schoon te maken.
Voor het aanbreng van een nieuwe laag olie is dit het perfecte product om ervoor te zorgen dat het hout hiervoor goed schoon is.

✓ Reinigt het hout

✓ Voorbereidend middel voor een nieuwe laag olie

✓ Aan te mengen om intensiteit te bepalen

Lichte vergrijzing, metaalaanslag of ‘het weer’ dat in je tuinmeubel is getrokken? Ga dan voor onze Deep Cleaner. De Deep Cleaner is een nét iets krachtiger schoonmaakmiddel die goed bestand is tegen hardnekkiger vuil en verwering.

  • Bezorging binnen 2 tot 5 werkdagen door DHL
  • Producten besteld die geleverd en gemonteerd worden? Dan worden de accessoires samen bezorgt

BuitenDuurzaam is een jong bedrijf gevestigd in Dwingeloo en is ontstaan uit het succes van DuuMaa-Tafels. Het resultaat van de groeiende aanvragen voor kwalitatieve en goede meubels voor buiten! Daarom onze slogan: ”Samen bouwen we aan een duurzaam buitenleven!”

Onze producten zijn zelf ontworpen of kunnen in samenwerking met jouw ontwikkeld worden. Vervolgens worden de producten in onze eigen werkplaats geproduceerd. Ook worden de meubels door onze teams bezorgt en gemonteerd bij jou in de tuin!

Heb je verder vragen of opmerkingen? Neem vooral contact met ons op!