Tuinset 4 Personen

Filters Tonen

Toont alle 7 resultaten

  • Vanaf: 1,721.00 Product bekijken
  • Vanaf: 921.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,071.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,351.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,225.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,621.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,321.00 Product bekijken

Toont alle 7 resultaten

Tuinset 4 personen bij Duumaa Tafels

Tuinset voor 4 personen

Wil je met je familie gezellig kunnen ontbijten, lunchen en dineren? Dan dien je altijd een tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een compacte tafel? Dan zit je op een model voor 4 personen van 200cm. 

Soort tuinset 4 personen

Ben je er uit? Wil je gaan voor een tuinset van 4 personen? Dan moet er nu de keuze gemaakt worden welke vorm de tafel mag krijgen. Hierbij zijn de vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tuinset kom je altijd goed uit. Dit is het meest klassieke model. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven. Bij een ronde tafel zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovale tafel zit hier een beetje tussenin. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Alle voordelen zijn te vinden in onze blog, check het hier!

Afmeting tuinset 4 personen

Kies je voor een rechthoekige tuinset voor 4 personen? Ga dan minimaal voor 200cm maar overweeg ook 220cm. Bij deze twee opties zit je gewoon iets ruimer waardoor iedereen goed plaats kan nemen aan de tafel. Al onze stoelen passen dan tussen de poten in. 

Ga je voor een gezellige vorm en kies je een ronde tuinset voor 4 personen? Hierbij is dan de kleinste maat 120cm en zou je 130cm kunnen overwegen. Heb je hele brede stoelen? Dan is 140cm misschien wel een betere maat. 

Voor een ovale tuinset voor 4 personen zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 200cm aan voor 4 personen.