Tuinset 10 personen

Filters Tonen

Toont alle 2 resultaten

  • Vanaf: 1,865.00 Product bekijken
  • Vanaf: 2,935.00 Product bekijken

Toont alle 2 resultaten

Tuinset 10 personen

Wil je met je grote familie of vriendengroep lekker kunnen ontbijten, lunchen en dineren? Misschien dat er wel aanhang bij komt? Dan dien je een grote tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een extra grote lengte tafel? Dan kom je snel uit op een tuinset voor 10 personen. 

Soort tuinset 10 personen

Ben je er uit? Wil je gaan voor een tuinset van 10 personen? Dan zijn er verschillende formaten en uitstralingen mogelijk. Hierbij zijn de vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tuinset kom je altijd goed uit. Dit is het meest klassieke model. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven. Bij een ronde tuinset zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovale tuinset zit hier een beetje tussenin. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Alle voordelen zijn te vinden in onze blog, check het hier!

Afmeting tuinset 10 personen

Kies je voor een rechthoekige tuinset voor 10 personen? Ga dan minimaal voor 400cm. Je zou ook nog 350cm kunnen overwegen als je stoelen wat smaller zijn. Bij 400cm kan iedereen voldoende plaatsnemen en hou je natuurlijk ook ruimte over voor extra personen aan het hoofd van de tafel.

Ga je voor een gezellige vorm en kies je een ronde tuinset? Hierbij is de beste maat 180cm en zou je 170cm kunnen overwegen als je wat smallere stoelen hebt. Houd er rekening mee dat een ronde tuinset van 180cm bijzonder groot is en dat de mensen die tegenover elkaar zitten ook 180cm van elkaar af zitten.

Voor een ovale tuinset zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 400cm aan voor 10 personen.