Eettafel Rond

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

  • Vanaf: 1,295.00 Product bekijken
  • Vanaf: 965.00 Product bekijken
  • Vanaf: 965.00 Product bekijken

Toont alle 3 resultaten

Eettafel rond bij Duumaa Tafels

Met een ronde eettafel haal je een gezellige en ook compacte tafel in huis. Bij ons heb je de keuze uit verschillende diameters, onderstellen en afwerkingen. Er zit bijna altijd wel een tafel bij die past. Zo niet? Dan ontwerpen we een tafel naar jouw smaak! Een ronde tafel heeft het voordeel dat je altijd gezellig bij elkaar zit. Bij een rechthoekige tafel kunnen twee personen toch nog ver van elkaar zitten waardoor een gesprek bijvoorbeeld lastig wordt om te voeren. De ronde tafel heeft hier geen last van. Bekijk onze Blog voor alle voordelen. Daarnaast neemt een ronde tafel relatief weinig ruimte in beslag. Het totale tafeloppervlak is een stukje kleiner en het heeft een praktischere verhouding. Een ronde tafel dient zeer goed van toepassing in een vierkante ruimte, waar een rechthoekige tafel bijvoorbeeld moeilijk gaat passen.

Eettafel rond 120 cm 

Een instap maat voor een ronde tafel begint bij 120cm. Dit is een diameter waarbij maximaal 4 personen rondom de tafel plaats kunnen nemen. Wil je net wat ruimer zitten, ga dan voor een 130cm variant. Wil je 5 personen kwijt aan de eettafel? Overweeg dan of 140cm bij jou gaat passen in de woning.

Eettafel rond 150 cm 

Bij een ronde tafel voor 6 personen wordt een diameter van 150cm aangeraden. Hierbij kan je veel mensen kwijt en is dit ook gelijk een riante tafel. Wil je toch groter, dan zou je kunnen gaan voor 160cm of 170cm diameter. Hier zou je met 7 a 8 personen kunnen plaatsnemen rondom de tafel

Ronde eettafel eiken 

De ronde tafels worden gemaakt van massief eikenhout. De bladen zijn standaard 4cm dik en recht afgezaagd. Je kan ervoor kiezen om de randen bol te laten lopen of om te verjongen. Bij verjongen wordt de onderkant schuiner afgefreesd waardoor het blad eleganter en dunner lijkt. 

Het massieve eikenhout geeft een warme uitstraling en zorgt voor een kwaliteit-product. Eikenhout is van zichzelf erg sterk en fijn van structuur. Zo kan een meubel van eiken wel 40 jaar mee gaan! Ga je de tafel weer opschuren en breng je een nieuwe beschermlaag aan? Dan kan de tafel zo weer 10 jaar mee, dat vinden wij duurzaam