Eettafel Rechthoekig

Filters Tonen

Enig resultaat

  • Vanaf: 895.00 Product bekijken

Enig resultaat

Eettafel rechthoekig

De rechthoekige eettafels staan bekend om hun praktische en tijdloze vorm. Meer dan 80% van alle tafels zijn rechthoekig aangezien hier ook de meeste mensen aan kunnen plaatsnemen. Met een rechthoekige eettafel van eiken haal je een prachtig kwaliteitsproduct in huis. Een tafel die zeer duurzaam is omdat je er wel 20-40 jaren van kan genieten. Bekijk onze Blog voor alle voordelen.

Zwarte eettafel rechthoek

Laat jouw rechthoekige eettafel in het zwart maken door ons! Dit creëert een modern en strak uiterlijk dat in vele huisinrichtingen past. Een zwarte eettafel wordt door ons eerst behandeld met een zwarte olie. Vervolgens geven we de tafel drie transparante matte laklagen om zo tot een optimale bescherming te komen. De eettafel zwart rechthoek is dus een aanwinst voor jouw moderne en strakke interieur. 

Rechthoekige eettafel zelf samenstellen

Onze rechthoekige eettafels zijn volledig samen te stellen naar eigen smaak. Zo kun je kiezen uit het formaat, het onderstel en welke behandeling je de tafel wilt geven. Voor overige afmetingen tafelbladen of stalen onderstellen, mail of bel gerust! Ook hebben we andere modellen voor binnen zoals ovaal, rond en boomstam

Eiken eettafel rechthoekig

In ons assortiment gebruiken we verschillende houtsoorten voor de boomstam eetkamertafels. Zo kun je kiezen voor eikenhout of suar hout. De eiken tafels geven een robuust en natuurlijk uiterlijk in de woning. Het eikenhoutstructuur is zeer fijn en is hierdoor zeer geschikt voor een binnentafel. Het product is massief en daardoor ook na langere tijd weer goed op te schuren tot het onbewerkte hout. Hierna kan de tafel een nieuwe beschermlaag krijgen om er vervolgens weer als nieuw uit te zien, dat noemen wij duurzaam!