Tuinset 8 personen

Filters Tonen

Toont alle 5 resultaten

  • Vanaf: 2,997.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,297.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,671.00 Product bekijken
  • Vanaf: 2,497.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,897.00 Product bekijken

Toont alle 5 resultaten

Tuinset 8 personen bij Duumaa Tafels

Tuinset voor 8 personen 

Wil je met je familie lekker kunnen eten in de tuin, dan dien je altijd een tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een grote lengte tafel voor veel vrienden en familie? Dan kom je snel uit op een tuinset voor 8 personen. 

Soort tuinset 8 personen

Ben je er uit? Wil je gaan voor een tuinset voor 8 personen? Dan moet er nu de keuze gemaakt worden welke vorm de tafel moet krijgen. Hierbij zijn de veel voorkomende vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tafel kom je altijd goed uit. Dit is het meest klassieke model. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven. Bij een ronde tafel zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovale tafel zit hier tussenin. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Alle voordelen zijn te vinden onze blog, check het hier!

Afmeting tuinset 8 personen

Kies je voor een rechthoekige tuinset voor 8 personen? Ga dan minimaal voor 300cm maar overweeg ook 350cm. Bij de laatste optie zit je gewoon ruimer waardoor iedereen goed plaats kan nemen aan de tafel. Bij 300cm kan iedereen voldoende plaatsnemen. Ook hou je natuurlijk ruimte over voor extra personen aan het hoofd van de tafel.

Ga je voor de gezellige vorm en kies je een ronde tafel? Hierbij is de beste maat 170cm en zou je 180cm kunnen overwegen. Heb je smalle stoelen? Dan is 150cm misschien wel een maat die ook zou kunnen passen.

Voor een ovale tafel zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 300cm aan voor een tuinset voor 8 personen.