fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Achter de schermen

Over ons

Wie wij zijn

Duumaa Tafels is een jong en groeiend bedrijf dat is opgericht door Robert de Haan en Pieter Zigterman, twee kameraden die elkaar tijdens hun studie Technische Bedrijfskunde hebben ontmoet. Wat begon met het samen uitvoeren van stageopdrachten, groeide uit tot een goede vriendschap met een fulltime onderneming in de meubelindustrie!

Robert en Pieter zijn gepassioneerde en enthousiaste mensen die je graag verder helpen met het vinden van jouw ideale tafel.

Robert is al sinds jong af aan te vinden in de werkplaats en vindt het fantastisch om nieuwe producten te ontwikkelen. Pieter houdt van klantencontact en verdiept zich graag in duurzaamheid. Samen werkt dit perfect en samen is ook het idee ontstaan om Duumaa Tafels op te richten. Duumaa staat voor duurzaam maatwerk. Maatwerk voor de klant op een duurzame manier! 

Benieuwd naar de rest van het team? Klik Hier

Je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk advies. Je kan langskomen om onze producten te bekijken in onze showroom. Heb je ook interesse in de productie hiervan? Dan maken we een rondje door de werkplaats. Maak wel even een afspraak om ons niet mis te lopen! 

Duumaa Tafels is gevestigd aan de A.G. Bellstraat 26 in Hoogeveen.

Met duurzame groet,

Pieter, Robert en het team

duumaa
duumaa

Eerlijk

Duumaa Tafels staat voor duidelijke communicatie en een goede prijs. Wij vinden het belangrijk dat klanten weten waar ze aan toe zijn zonder verassingen achteraf.

Uniek

Van onbewerkt hout tot aan het bezorgen en monteren van het product bij jou thuis, Duumaa Tafels heeft het in eigen beheer, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Duurzaam

Zowel in de keus voor onze materialen als in het productieproces gaan wij duurzaam te werk. Hiermee zorgen we voor een lange levensduur van jouw tafel voor binnen of buiten.

Wij zijn verhuisd!

Vanaf nu is Duumaa Tafels te vinden aan de A.G. Bellstraat 26 in Hoogeveen. Ben je benieuwd? Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom! 

Wij zijn verhuisd!

Vanaf nu is Duumaa Tafels te vinden aan de A.G. Bellstraat 26 in Hoogeveen. Ben je benieuwd? Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen of maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom! 

Laat je inspireren

In ons lookbook vind je foto’s van tafels  waarmee we klanten al blij hebben mogen maken. Neem vooral een kijkje om inspiratie op te doen!