Eettafel Ovaal

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

  • Vanaf: 895.00 Product bekijken
  • Vanaf: 895.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,075.00 Product bekijken
  • Vanaf: 925.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,075.00 Product bekijken
  • Vanaf: 925.00 Product bekijken

Toont alle 6 resultaten

Eettafel ovaal bij Duumaa Tafels

Overweeg een ovale eettafel wanneer je voor een modern en gezellige tafel wilt gaan. De ovalen eettafel biedt een elegant uiterlijk en ruimtelijke verdeling voor bij jou in huis. Je kan het ovalen tafelblad combineren met verschillende onderstellen en kleurafwerkingen. Zo is er voor iedere stijl en inrichten een geschikte combinatie. Je kan dit online zelf samen stellen of bij ons langskomen in de showroom in Hoogeveen. Bekijk onze Blog voor alle voordelen van de eettafel ovaal.

Tafel ovaal

Je kan een ovale eettafel van bijvoorbeeld 240cm inzetten voor een gezellig diner of juist een grotere maat kiezen en deze gebruiken voor bijeenkomsten of vergaderingen. Daarnaast worden ovalen tafels gezien als gezellig. Wanneer je met 6 personen aan de tafel plaatsneemt, zit je dichter bij elkaar dan aan een rechthoekige tafel. Wil je nog dichter bij elkaar zitten? Kies dan voor een ronde eettafel. Zo zit iedereen dichter bij elkaar en zou je gemakkelijker kunnen kletsen of vergaderen.

Deens ovaal

Een variant op de ovale eettafel is de Deens ovale eettafel. Het blad loopt op de uiteinden van de tafel een stuk stomper. Hierdoor komt er meer ruimte vrij om aan de uiteinden van de tafel ook plaatst te nemen. Een Deens ovale eettafel is daarom ook een stukje groter in zijn totale oppervlak als je dezelfde lengte neemt in standaard ovaal. 

Wij raden dit model aan wanneer het geregeld voorkomt dat er meerdere mensen aan de tafel zullen plaatsnemen. Hij is simpelweg een stuk praktischer en gaat weer richting de klassieke rechthoekige eettafel. 

Eettafel ovaal zwart

Je kan ervoor kiezen om jouw ovale eettafel in het zwart te laten maken door ons! Dit creëert een modern en rustig uiterlijk in de kamer. Een zwarte eettafel wordt door ons eerst behandeld met een zwarte olie. Vervolgens geven we de tafel drie transparante matte laklagen om zo tot een optimale bescherming te komen. De eettafel zwart ovaal is dus een aanwinst voor jouw moderne en strakke interieur.

Eettafel deens Ovaal bij Duumaa Tafels

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle tafel voor binnen? Kies dan voor een Eettafel in Deens Ovaal. De praktische en gezellige vorm zorgen voor de ideale eigenschappen van een droomtafel voor bij jou thuis! Bekijk onze Blog voor alle voordelen.

Of je nu op zoek bent naar een Scandinavisch uiterlijk of gewoon van een praktische en elegante tafel houdt, je zit met de deens ovalen tafel helemaal goed. De traditionele ovale eettafel vormt een stuk spitser aan de kop van de tafel. Het deens ovaal loopt een stuk stomper waardoor hier meer plek is voor iemand die aan het hoofd van de tafel kan zitten. 

Tafelblad

Het tafelblad is gemaakt van 4cm massief eiken waarbij de randafwerking nog gekozen kan worden. Denk hier aan een rechte afwerking, een bolle afwerking of een verjongde rand. Door een bolling of verjonging toe te passen krijgt de tafel een elegantere uitstraling. 

Eetkamertafel deens ovaal

Maak de deens ovalen eettafel compleet met onze comfortabele eetkamerstoelen. Er zijn verschillende kleuren en stylen beschikbaar. Neem een kijkje in onze showroom en test uitgebreid de stoelen. 

Welke lengte deens ovaal heb ik nodig?

De ovalen eettafels zijn in verschillende lengtes van 180 tot 300 cm verkrijgbaar, maar welke past het best bij jouw situatie? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we hier een overzicht voor gemaakt. Lees in onze Blog over de juiste tafellengte welke lengte het beste bij jou past. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op.