Tuinset 6 personen

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

  • Vanaf: 2,259.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,079.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,359.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,659.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,463.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,959.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,559.00 Product bekijken

Toont alle 7 resultaten

Tuinset 6 personen bij Duumaa Tafels

Tuinset voor 6 personen

Wil je met je vrienden en familie lekker buiten kunnen zitten? Dan dien je altijd een tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een gemiddelde lengte tafel, dan kom je snel uit op een tuinset voor 6 personen van 240cm.

Soort tuinset 6 personen

Ben je eruit? Wil je gaan voor een tuinset van 6 personen? Dan moet er nu de keuze gemaakt worden welke vorm de tuinset moet krijgen. Hierbij zijn de vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tuinset kom je altijd goed uit. Dit is het meest gangbare model voor in de tuin. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven, ook aan de kop van de tafel. Bij een ronde tuinset zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovale tuinset zit hier tussenin qua vormen. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Alle voordelen zijn te vinden in onze blog, check het hier!

Afmeting tuinset 6 personen

Kies je voor een rechthoekige tuinset voor 6 personen? Ga dan minimaal voor 240cm maar overweeg ook 260cm en 280cm. Bij de laatste twee opties zit je gewoon iets ruimer waardoor iedereen goed plaats kan nemen aan de tafel. 

Ga je voor de gezellige vorm en kies je een ronde tafel? Hierbij is de beste maat 150cm en zou je 160cm kunnen overwegen. Heb je smalle stoelen? Dan is 140cm misschien wel een maat die ook zou kunnen passen.

Voor een ovale tafel zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 240cm aan voor 6 personen.