fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Tuintafel Douglas | A zonder ligger poten | Buitentafel

Vanaf: 595.00

✓ Tuintafel Douglas rechthoekig stel zelf samen

✓ Duurzaam; eigen productie in Hoogeveen

✓ Duurzame Douglas tuintafel 4-12 personen

✓ Showroom in Hoogeveen

✓ Gemiddelde beoordeling (4.9/5.0★)

 • Stap 1. Lengte blad

  Voor meer informatie over afmetingen klik hier

  Stap 2. Breedte blad
  Stap 2. Breedte blad
  Stap 3. Behandeling blad
  Stap 3. Behandeling blad

  Voor meer informatie over behandeling klik hier

  Stap 4. Tuinstoelen

  Liever langskomen om de tafel fysiek te bekijken? Bezoek onze showroom.

Tuintafel Douglas | A zonder ligger Poten | Buitentafel

Maak je tuin compleet met onze tuintafel stalen poten! De kracht van ons bedrijf is het persoonlijke contact, ons enthousiasme én het feit dat alle meubels handgemaakt worden in ons filiaal in Hoogeveen! Onze Tafels graag in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom!


Specificaties

 • Douglas houten blad, geschaafd en fijn geschuurd
 • Stalen Diamant X poten, zwart gepoedercoat 
 • Kies je afmeting, onderstel en afwerking
 • 4 tot 12 persoons 

Afmetingen

 • Hoogte bovenkanblad: 77cm
 • Standaard breedte: 90cm
 • Bladdikte: 4,5cm 

Afstand tussen de poten: (lengte tafel - 55 cm) Tip van ons; neem voor 6 personen een tafel van 240cm en voor 8 personen een tafel van 300cm!

De populairste tuinset is onze eettafel buiten voor 8 personen. Dan zit je altijd goed! Bij Duumaa Tafels stel je volledig zelf jouw droomtafel samen van houtsoort en vorm, tot lengte en onderstel! Op zoek naar een tafel voor groot gezelschap? Met onze tuintafel 12 personen hoef je niet langer te zoeken! Onze tafels worden op maat gemaakt tot en met 400cm. Met een middenpoot zorgen we ervoor dat je niet hoeft in te leveren op de kracht van de tafel!


Stalen poten
Bij de tafel kunnen verschillende onderstellen worden gekozen, standaard uitgevoerd in zwarte poedercoating. Hierin is ook maatwerk mogelijk. Benieuwd naar andere soorten poten? Klik hier voor een overzicht van de diverse onderstellen. 

Behandeling 
Een behandeling van jouw tuintafel is niet noodzakelijk. Om zo lang mogelijk de originele kleur te behouden, raden wij wel aan om de tafel minimaal 1x per jaar te behandelen. Let op! Wanneer je een behandelde tafel aanschaft is het dus nodig om dit jaarlijks te onderhouden met een nieuw laagje olie om het effect te blijven behouden. Voor de behandeling gebruikt Duumaa een Douglas olie om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de originele kleur van het Douglas hout. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je tafel te behandelen met een behandelkit dan ben je voordeliger uit! 

Uiteraard kan de tafel ook heel goed onbehandeld buiten staan. Na verloop van tijd zal hij mooi gaan vergrijzen. Klik hier voor meer informatie over Douglas hout.

Onderhouden
Kies bij je bestelling de bijpassende onderhoudsproducten! Wanneer de tafel onbehandeld buiten wordt gezet, hoeft je hem alleen maar even jaarlijks schoon te maken met een cleaner. Heb je gekozen voor een behandelde tafel? Schaf dan onze Douglas olie aan van 750ml of 2,5 liter om je tafel jaarlijks te kunnen voorzien van een nieuw laagje olie. Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van jouw Douglas tuintafel. Op zoek naar tips hoe jouw tafel de winter doorkomt? In deze blog hebben we alle nodige informatie voor je op een rij gezet!

Stoelen en banken:
Op zoek naar een tuintafel met bank en stoelen? Kies dan voor de tuintafel + bank stel zelf samen. Wanneer je een bijpassend bankje uitkiest bij de tafel zal deze dezelfde lengte en onderstel krijgen als de bestelde tafel. Let op: de bank onderstellen zijn er alleen in; X, A, U en N!
Bijpassende stoelen kunnen in de categorie tuinstoelen worden besteld, onze tip: Tuinstoel Senna


Levertijd 
De levertijd voor de Douglas tuintafels zit momenteel op ongeveer 1 tot 3 weken! Wanneer de tafel op voorraad is kan hij in enkel dagen afgehaald worden, neem hiervoor even contact op!

De tafel wordt bij levering gratis in de tuin gemonteerd! Meer informatie over de levertijd en bezorging vind je hier.