fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Houtsoorten | vormen | samenstellen

Tuinset stel zelf samen

Rechthoekig

De Tuinset Rechthoekig is de ideale tuinset voor buiten. Hij is praktisch en biedt voldoende ruimte voor grote groepen. Kies voor de Douglas tuintafel of neem de duurzamere optie en kies voor de Iroko tuintafel.

Vormen tafels

Rechthoekig

De Tuinset rechthoekig biedt een unieke uitstraling in jouw tuin. Hij is praktisch en biedt voldoende ruimte voor grote groepen. Hij is verkrijgbaar in Douglas en Iroko hout. Iroko hout is duurzamer en gaat dus langer mee.

Welke lengte tafel past bij jou?

Hoeveel stoelen passen er om een tafel en welke lengte heb je nodig voor 8 personen?
We hebben een overzicht gemaakt zodat jij weet welke lengte je nodig hebt en direct de juiste keus maakt!

Boomstam

De Tuinset Boomstam biedt een unieke uitstraling in jouw tuin. Hij is praktisch en biedt voldoende ruimte voor grote groepen. Suar is een duurzame houtsoort die lang meegaat en door zijn unieke uitstraling is het een blikvanger in elke tuin.

Boomstam

De Tuinset Boomstam biedt een unieke uitstraling in jouw tuin. Hij is praktisch en biedt voldoende ruimte voor grote groepen. Suar is een duurzame houtsoort die lang meegaat en door zijn unieke uitstraling is het een blikvanger in elke tuin.

Welke tafelvorm past bij mij?

Welke tafelvorm past bij mij?

Op zoek naar inspiratie voor de vorm tuintafel? In deze blog vind je foto’s van tafels  in de vormen die wij aanbieden. Ontdek de klassieke rechthoekige tuintafel of kies voor de de unieke boomstam of ovale tafel. Voor de kleinere terrassen en of tuinen hebben wij ook ronde tuintafels. Gezelligheid gegarandeerd!

Rond

De Tuinset Rond is de ideale tuintafel voor het terras. Hij is praktisch door zijn kleine formaat en biedt voldoende ruimte voor klein en groot gezelschap. Kies voor de populaire houtsoort Douglas of ga voor de prachtige Iroko Tuinset!

Rond

De Tuinset Rond is de ideale tuintafel voor het terras. Hij is praktisch door zijn kleine formaat en biedt voldoende ruimte voor klein en groot gezelschap. Kies voor de Douglas tuintafel of neem de duurzamere optie en kies voor de Iroko tuintafel.

Alle onderstellen

Alle onderstellen

Op zoek naar inspiratie voor onderstellen? In deze blog vind je foto’s van onderstellen. Van hoek tot middenpoten en van slanke tot robuuste poten.

Ovaal

De Tuintafel Ovaal biedt een unieke uitstraling in jouw tuin.  Het heeft de functionaliteit van een rechthoekige of boomstamtafel maar door de ronde hoeken staat de tafel net iets anders in de tuin dan een rechthoekige of boomstamtafel. Onze ovale tuintafel is verkrijgbaar in de houtsoorten Douglas & Iroko.

Ovaal

De Tuinset Ovaal biedt een unieke uitstraling in jouw tuin.  Het heeft de functionaliteit van een rechthoekige of boomstamtafel maar door de ronde hoeken staat de tafel net iets anders in de tuin.

Inspiratie nodig?

Inspiratie nodig?

Op zoek naar inspiratie om te zien hoe onze tuintafels in de tuin staan? In ons lookbook vind je foto’s van tafels  waarmee we klanten al blij hebben mogen maken in een tuinsetting. Neem vooral een kijkje om inspiratie op te doen!

Productie

De Douglas tafels worden geheel zelf geproduceerd door DuuMaa. De andere houtsoorten worden geleverd als halffabricaten, wij verzorgen de behandeling. Doordat we veel in eigen beheer hebben kunnen we kwaliteit van jouw meubelen garanderen.

Bezorging & montage

Wij bezorgen de tuinmeubelen gratis door heel Nederland! Ons DuuMaa team komt zelf de meubels thuisbezorgen én monteren op locatie zodat jullie direct van jullie tuintafel kunnen genieten!

Onderhoud

We leveren duurzame producten die jaren meegaan. Ben je benieuwd naar het onderhouden of behandelen van onze tuintafels? Via het tabblad blogs onderaan de pagina vertellen we je meer over onze houtsoorten!