fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Tuinset Douglas | Rechthoekig | Stel zelf samen

Vanaf: 871.00

✓ Tuinset Douglas rechthoekig stel zelf samen

✓ Duurzaam; eigen productie in Hoogeveen

✓ Duurzame Douglas rechthoekige tuintafel 4,5 cm massief

✓ Showroom in Hoogeveen

✓ Gemiddelde beoordeling (4.9/5.0★)

 • Stap 1. Lengte blad

  Voor meer informatie over afmetingen klik hier

  Stap 2. Breedte blad
  Stap 2. Breedte blad
  Stap 3. Behandeling blad
  Stap 3. Behandeling blad

  Voor meer informatie over behandeling klik hier

  Stap 4. Onderstel
  Stap 5. Tuinstoelen

  Liever langskomen en de tafel fysiek bekijken? Bezoek onze showroom.

Tuinset Douglas | Rechthoekig

Op zoek naar een tuinset die volledig aansluit bij al jouw wensen? Met de tuinset stel zelf samen heb hoef je niet langer te zoeken! Jij stelt je tafel samen van vorm en onderstel tot afmeting en bijpassende tuinstoelen; wij zorgen ervoor dat je er binnen 3 weken al aan kan tafelen! Alle tafels worden handgemaakt in onze werkplaats en gratis bezorgd en gemonteerd. Deze rechthoekige tuintafel beschikt over een Douglas houten blad met stalen poten naar keuze. Voor de lengte van de tuintafel kun je kiezen uit maten tussen 180 cm tot en met 400 cm. De standaard breedte van de tafel is 90 cm.

Stel hier jouw eigen nieuwe Tuinset samen! Gemaakt van duurzaam Douglas hout en stalen poten.

 • Robuuste materialen
 • 1 - 3 weken levertijd
 • Handgemaakt in Hoogeveen door het DuuMaa team

✓ Gratis verzending en montage
✓ Duurzaam; 10 tot 15 jaar levensduur

Specificaties

 • Douglas houten blad, geschaafd en fijn geschuurd
 • Stalen poten, zwart gepoedercoat 
 • Kies je afmeting, onderstel en afwerking
 • 4 tot 12 persoons 

Afmetingen

 • Hoogte bovenkanblad: 77cm
 • Standaard breedte: 90cm
 • Bladdikte: 4,5cm 

Afstand tussen de poten: (lengte tafel - 55 cm)Tip van ons; neem voor 6 personen een tafel van 240cm en voor 8 personen een tafel van 300cm!

 

Stalen poten
Bij de tafel kunnen verschillende onderstellen worden gekozen, standaard uitgevoerd in zwarte poedercoating. Hierin is ook maatwerk mogelijk. Benieuwd naar andere soorten poten? Klik hier voor een overzicht van de diverse onderstellen. 

Behandeling van je tuintafel
Een behandeling van jouw tuintafel is niet noodzakelijk. Om zo lang mogelijk de originele kleur te behouden, raden wij wel aan om de tafel minimaal 1x per jaar te behandelen. Let op! Wanneer je een behandelde tafel aanschaft is het dus nodig om dit jaarlijks te onderhouden met een nieuw laagje olie om het effect te blijven behouden. Voor de behandeling gebruikt Duumaa een Douglas olie om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de originele kleur van het Douglas hout. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je tafel te behandelen met een behandelkit dan ben je voordeliger uit! 

Onderhouden
Kies bij je bestelling de bijpassende onderhoudsproducten! Wanneer de tafel onbehandeld buiten wordt gezet, hoeft je hem alleen maar even jaarlijks schoon te maken met een cleaner. Heb je gekozen voor een behandelde tafel? Schaf dan onze Douglas olie aan van 750ml of 2,5 liter om je tafel jaarlijks te kunnen voorzien van een nieuw laagje olie. Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van jouw Douglas tuintafel. Op zoek naar tips hoe jouw tafel de winter doorkomt? In deze blog hebben we alle nodige informatie voor je op een rij gezet!

Stoelen en banken:
Wanneer je een bijpassend bankje uitkiest bij de tafel zal deze dezelfde lengte en onderstel krijgen als de bestelde tafel. Let op: de bank onderstellen zijn er alleen in; X, A, U en N!
Bijpassende stoelen kunnen in de categorie tuinstoelen worden besteld, onze tip: Tuinstoel Senna


Levertijd 
De levertijd voor de Douglas tuintafels zit momenteel op ongeveer 1 tot 3 weken! Wanneer de tafel op voorraad is kan hij in enkel dagen afgehaald worden, neem hiervoor even contact op!

De tafel wordt bij levering gratis in de tuin gemonteerd! Meer informatie over de levertijd en bezorging vind je hier.