fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Informatie | Adviezen

Veelgestelde
Vragen

Algemeen

Een gangbare tafellengte voor 8 personen is een tafel van 300cm. Per persoon of per stoel reken je ongeveer 70cm. Aan beide kanten passen dan makkelijk 4 stoelen. Je zou de op de kop van de tafel ook nog een stoel kunnen zetten, dan breidt je al uit naar 10 personen. Lees hier meer over welke lengte past bij het aantal personen die je zoekt voor een tafel!

De standaard uitvoering van onze tuintafels is 90cm. Dit is een gangbare en gezellige breedte maat. Wanneer je graag wat extra ruimte wilt hebben op de tafel raden we aan om te gaan voor een verbreding. We monteren dan een extra plank aan de tafel en de breedte komt dan uit op 105cm. Bij de grotere tafels kan het zijn dat we bredere planken gebruiken. De standaarduitvoering daarvan is 100cm en de bredere versie is 115cm. Wanneer we de bredere planken gebruiken doen we dat altijd in overleg met de klant.

Wanneer je nog iets wilt wijzingen in je bestelling is het slim om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via de mail of een belletje, dan zorgen we samen dat het in orde komt. Wanneer we al zijn gestart met de productie wordt het natuurlijk wat lastiger, vandaar dat het slim is om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Niet tevreden? Duumaa Tafels vindt servicegerichtheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom komen we als er iets aan te merken valt er in overleg samen in de meeste gevallen wel uit. Op productiefouten en andere aanmerkingen kan binnen 14 dagen na levering nog beroep worden gedaan op retournering, in het geval van maatwerk vervalt dit.
Wanneer de meubelen op maat zijn afgeleverd bij jou thuis en in gebruik genomen zijn valt het recht op retourneren. Bij retourneren dient een product ongebruikt en zonder schade te blijven.

Mocht je niet tevreden zijn of is er iets mis met het product? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een goede oplossing.

Bezorging

Bezorging van alle producten op onze site is gratis boven de €75,-! Daarnaast worden jouw bestelde meubelen ook nog door ons team in de tuin gemonteerd om het zo makkelijk mogelijk te maken. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening. Lees hier meer over onze bezorging.

We hanteren een levertijd van 1-3 weken voor alle meubels. Voor losse producten zoals stoelen en accessoires geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Als je een set besteld komen we dit natuurlijk wel gezamenlijk leveren. Wanneer het gaat om maatwerk overleggen we altijd met jou wat de geschatte levertijd wordt, vaak lukt dit ook binnen de 3 weken. Hetzelfde geldt voor bestellingen in België en Duitsland, er is veel mogelijk! Lees hier meer over onze bezorging.

Geen probleem! Een bezorging wordt vaak een week van tevoren ingepland. Daarbij nemen we contact op met jouw en geven we een tijdsindicatie. Op de dag van de bezorging wordt een half uur vooraf een belletje gedaan om aan te geven dat we in de buurt zijn. Wanneer je niet thuis bent vinden we vaak een oplossing om alsnog de bestelling af te leveren, anders plannen we een nieuwe afspraak.

Ja! Ons bezorgteam komt zelf bij je langs om de eettafel of tuintafel te bezorgen én te monteren. Zo weten wij zeker dat de montage op de juiste manier gedaan wordt en hoef je zelf niet te helpen. Mocht het gaan om een hele lange of zware tafel dan is assistentie soms gewenst. Tijdens het belletje voor de bezorg afspraak zullen we dit altijd overleggen. Woon je in een flat of zijn er bijzonderheden voor het bezorgen? Laat dit dan altijd even weten zodat we daar rekening mee kunnen houden en niet voor verrassingen komen te staan 🙂

Yes! Duumaa Tafels levert de bestellingen door het hele land en in delen van België & Duitsland.
Ophalen bij ons filiaal kan natuurlijk altijd maar elke week rijden wij het hele land door om je bestelling aan huis te bezorgen. 

Houten producten

Buiten

Dat hoeft niet, het ligt eraan wat je zelf mooi vindt. Wanneer je een onbehandelde tafel hebt zal deze binnen een jaar gaan vergrijzen. Een groot voordeel daaraan is dat de tafel onderhoudsvriendelijk is. Wanneer je graag zo lang mogelijk de natuurlijke houtkleur wilt behouden raden we aan om de tafel te behandelen. Bij Douglas hout maken wij bijvoorbeeld gebruik van een olie met een natuurlijke houtkleur. De behandeling kan gedaan worden door ons bij de productie, maar het is voordeliger om een behandelingskit te bestellen en het onderhoud zelf te doen. Klik hier om naar onze blogs te gaan. Klik op je houtsoort en leer meer!

Binnen

Voor de binnentafel raden wij sowieso aan om de tafel te (laten) behandelen. Eikenhout kan bijvoorbeeld al wat minder goed omgaan met vocht. Een kring of viezigheid zal dus eerder te zien zijn. Kies daarom voor een natuurlijke olie of ga voor een slijtvaste lak.

Buiten

De duurzaamheid van jouw product hangt af van de houtsoort die je kiest. Klik hier om naar de verschillende houtsoorten te gaan en meer informatie te vinden over de houtsoort waar jij naar op zoek bent! 

Kleine maatregelen die daarnaast de levensduur van de producten verlengen: Jaarlijks schoonmaken, opnieuw voorzien van olie, afdekken in de winter of zelf onder dak zetten.

Binnen

Voor binnentafels is de levensduur een stuk langer. Wij gebruiken alleen massief hout, dit kan wel 20-30 jaar meegaan en waarschijnlijk nog wel langer! Dat is pas echt duurzaam.

Buiten

Om jouw tuintafel zo lang mogelijk mooi te houden is het verstandig om het hout eenmaal per jaar schoon te maken met de Woca Exterieur Cleaner. Het tuinmeubel hoeft hier niet voor behandeld te zijn, ook op een onbehandelde meubel is de cleaner geschikt. De cleaner reinigt het hout, waardoor het hout weer schoon wordt.

Daarnaast heeft Woca heeft een Deep Cleaner ontwikkeld voor hardnekkig vuil en hout dat licht is vergrijsd. Met de cleaner kan je jouw hout grondig schoonmaken. Ook ‘het weer’ of metaalaanslag kan met dit krachtige middel worden schoongemaakt. Om de tafel zo mooi mogelijk te houden raden we het aan om in de winter je tafel overdekt te stallen of af te dekken.

Binnen

De binnentafels die behandeld zijn met olie kan je onderhouden met de Woca natuurzeep. Deze reinigt de tafel en voedt hem opnieuw met een laagje olie. De binnentafels die behandeld zijn met lak hoeven alleen schoongemaakt te worden met een vochtig doekje. Naar wens kan je altijd de tafel weer opschuren en voorzien van een nieuwe laag lak of olie. 

Is je vraag nog niet beantwoord?

Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Bel of mail ons vooral!