Tuintafel Iroko

Filters Tonen

Toont alle 4 resultaten

  • Vanaf: 995.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,295.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,075.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,095.00 Product bekijken

Toont alle 4 resultaten

Tuintafel Iroko

Iroko hout is een familie van de hardhoutsoorten. Deze houtsoort is een stuk harder en compacter dan bijvoorbeeld grenen en douglas. Daarnaast kleurt Irokohout goed in een buitenomgeving aangezien het origineel wat donker van kleur is. Het past snel tussen het groen en zal ook op een stuk natuurlijkere manier gaan vergrijzen dan hoe Douglas vergrijst. 

Iroko out hoeft niet behandeld te worden om buiten te staan. Je kan het hout onbehandeld buiten neerzetten en dit zal natuurlijk gaan vergrijzen. Vind je vergrijzen niet mooi? Dan kan je er voor kiezen om het hout ieder jaar te behandelen met bijvoorbeeld een olie. Op deze manier behoudt de originele kleur zich meer. Echter dien je dit wel elk jaar te doen om de kleur goed te houden, anders gaat het alsnog snel vergrijzen. 

Onbehandeld Iroko hout zou je 1x keer in het jaar het beste kunnen schoonmaken met de Wood Cleaner van Woca. Met een stevige borstel en een sopje krijg je het beste resultaat. Hierna kan de tafel er weer een heel seizoen tegenaan en kan je wel 15 jaar genieten van de tuintafel. 

Zoek je een massieve en kwaliteit tuintafel? Overweeg dan een Iroko tuintafel in de vorm rechthoekig, ovaal of rond