fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Achter de schermen!

Het team

Benieuwd wie er achter Duumaa Tafels verstopt zit? Samen met dit enthousiaste team maken wij jou tafels. Je bent van harte welkom om eens langs te komen in de showroom! Bezorgen doen we vaak in een team van twee personen, wie weet zie jij ons wel bij de volgende bezorging bij jou thuis!

Ontmoet ons

Hans

Data en Financieel

Geen bedrijf functioneert zonder goed ingericht en werkende systemen. Hans houdt overzicht over de bedrijfsprocessen door dit vanaf begin goed op te stellen. Met zijn kritische en exacte instelling is Hans hier de perfecte persoon voor. Je maakt hem gelukkig met veel cijfertjes en de hele dag zitten op kantoor. Hij is de enige van ons allemaal die dat volhoudt dus een zeer waardevolle & zeldzame aanwinst!

Aan het werk

Henk

Productie en Logistiek

Henk is een van onze productiemedewerkers, hij zorgt voor hoge kwaliteitsproducten door in de werkplaats scherp te zijn. Grote kans dat jouw producten door Henk zijn gemaakt en afgewerkt. Ook is hij af en toe te vinden in de bezorging , dus wie weet komt hij binnenkort jouw tuinmeubelen thuis monteren! Lekker produceren vindt hij stiekem toch het leukst. In zijn vrije tijd aan het gamen of te vinden op het voetbalveld.

Ontmoet ons

Lisa

Marketeer en Bezorging

Lisa houdt zich bezig met de uitstraling van Duumaa Tafels. Ze beheert de sociale media en verzorgt de verdere bekendheid van ons bedrijf en de producten. Ze heeft een goed oog voor detail en is zeer creatief. Lisa werkt daarnaast mee in de montage en bezorging van jouw meubels! Grote kans dat je haar tegenkomt als we bij jou komen bezorgen! Vindt alles leuk en is in haar vrije tijd bezig met uitzoeken waar ze naar toe wil met de rest van haar creativiteit

Ontmoet ons

Pieter Zigterman

Mede Oprichter

Pieter heeft een brede interesse in het technische bedrijfsleven. Zijn passie voor ondernemen en techniek komen goed van pas voor de verdere ontwikkelingen van Duumaa Tafels. Pieter houdt zich bezig met de verkopen, planning voor de bezorgingen en het dagelijks leiden van het bedrijf. Grote kans dat Pieter je te woord staat wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom en werkplaats. In principe altijd blij en in voor nieuwe ideeën.

Ontmoet ons

Peter

Productie

Peter helpt bij het maken van de producten in de werkplaats. Zagen, schuren en het monteren van het hout voor zover mogelijk, hij doet het! Peter is precies en wil dat het hout mooi afgewerkt is, dat kunnen wij natuurlijk goed gebruiken om de kwaliteit te waarborgen! Daarnaast volgt hij op dit moment de opleiding Interieurbouw. Peter scheurt het liefst de hele dag rond op de heftruck. In de avond zijn er geen excuses; ga naar de Gym!

Ontmoet ons

Robert de Haan

Mede Oprichter

Robert heeft een grote passie voor hout en productie. Hij vindt persoonlijk klantcontact belangrijk en daarom voorziet hij je ook graag van advies! Robert houdt zich bezig met nieuwe product ontwikkelingen, planning voor de productie en het dagelijks leiden van het bedrijf. 5 minuten op kantoor is voor hem lang genoeg, tenzij het gaat over nieuwe machines en producten. Werkt het liefst 24/7 door.

Ontmoet ons

Stijn

Stage

Stijn is werkzaam bij ons vanaf februari voor zijn opleiding Technische bedrijfskunde. In zijn meeloopstage verdiept hij zich in verschillende onderdelen van het bedrijf. Naast de orderverwerking en zijn onderzoek vindt hij het leuk om af en toe een dag mee te gaan met de bezorger. Eigenlijk is hij altijd enthousiast en vindt hij alles leuk. Gezellig om erbij te hebben!

Ontmoet ons

Erik

Interieurbouwer

Sinds onze toevoeging van interieur projecten aan ons bedrijf hebben we Erik mogen verwelkomen. Van tekenen en ontwerpen tot de productie van maatwerkmeubelen & de montage ervan, hij kan het! Toch blijft hij het liefst in de werkplaats om alles zo perfect mogelijk op te kunnen leveren. Hij is direct, eerlijk, energiek én ook nog eens net vader geworden!