fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Tuintafel 240 cm + X Poten | 6 tot 8 personen

Vanaf: 695.00

 • Stap 1. Lengte blad

  Voor meer informatie over afmetingen klik hier

  Stap 2. Breedte blad
  Stap 3. Behandeling blad
  Stap 3. Behandeling blad

  Voor meer informatie over behandeling klik hier

  Stap 4. Tuinstoelen

  Liever langskomen om de tafel fysiek te bekijken? Bezoek onze showroom.

Tuintafel 240 cm + x poten

Maak je tuin compleet met de robuuste Tuintafel 240 cm van duurzame douglas balken, voorzien van stalen X poten. Handgemaakt in Hoogeveen door het Duumaa Tafels team! Voor advies over de samenstelling van de tuintafel 240cm of maatwerk kun je gerust contact opnemen. Jouw tafel wordt handgemaakt in onze werkplaats in Hoogeveen door het Duumaa team. De levertijd zit momenteel op ca 1-3 weken inclusief montage!

Specificaties
Materiaal: Duurzaam Douglas hout
Aantal personen: 6 tot 8 personen
Onderstel: Stalen X poten, zwart gepoedercoat
Afwerking: Geschaafd en geschuurd
Hoogte: 77 cm bovenkant blad
Breedte90 cm
Bladdikte: 4,5 cm
Afstand tussen de poten: 185 cm 
Onderhoud: Onderhoudsarm door duurzaam Douglas hout
Levensduur: 10-15 jaar

Tip: neem voor 4 personen 200cm, voor 6 personen 240cm, voor 8 personen 300cm en voor 10 personen een tuintafel van 400cm. Lees hier onze blog zodat je precies weet welke lengte past bij het aantal personen dat jij zoekt!

Wat zijn de specificaties van de Stalen poten?

 • Hoogte poot: 72cm
 • Kokerdikte: 10x10cm
 • Materiaal: gepoedercoat staal
 • Kleur: zwart, RAL 9005
 • De onderkant van de poten zijn voorzien van kunststof doppen

Stalen poten
Deze tafel wordt geleverd met X poten, standaard uitgevoerd in zwarte poedercoating. Benieuwd naar andere soorten onderstellen? Klik hier voor een overzicht van de diverse onderstellen. 

Behandeling van je tuintafel
Een behandeling van jouw tuintafel is niet noodzakelijk. Om zo lang mogelijk de originele kleur te behouden, raden wij wel aan om de tafel minimaal 1x per jaar te behandelen. Let op! Wanneer je een behandelde tafel aanschaft is het dus nodig om dit jaarlijks te onderhouden met een nieuw laagje olie om het effect te blijven behouden. Voor de behandeling gebruikt Duumaa een douglas olie om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de originele kleur van het douglas hout. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je tafel te behandelen met een behandelkit dan ben je voordeliger uit! 

Voor de eerste behandeling met onze kit ga je als volgt te werk:

 1. Schuur het blad licht op en maak het schoon met een cleaner. Heb je de tafel onbehandeld van ons ontvangen, dan hoef je dit niet te doen
 2. Breng een laag olie aan met het bijgeleverde sponsje. Zorg ervoor dat dit een paar uur goed kan drogen
 3. Voelt het blad redelijk droog aan, breng dan een tweede dekkende laag aan
 4. Zorg ervoor dat de tafel een aantal dagen niet nat wordt. Bijvoorbeeld onder een overkapping, binnen of plaats een zeiltje er over.

Perfect gedaan, je kan nu genieten van jouw tuintafel!

Alle tafels die worden aangeboden zijn geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan, ook onbehandeld! De houten tafels zullen dan langzaam op een mooie manier gaan vergrijzen. Klik hier voor meer informatie over Douglas hout.

Onderhouden
Kies bij je bestelling de bijpassende onderhoudsproducten! Wanneer de tafel onbehandeld buiten wordt gezet, hoeft je hem alleen maar even jaarlijks schoon te maken met een cleaner. Heb je gekozen voor een behandelde tafel? Schaf dan onze douglas olie aan van 750ml of 2,5 liter om je tafel jaarlijks te kunnen voorzien van een nieuw laagje olie. Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van jouw douglas tuintafel. Op zoek naar tips hoe jouw tafel de winter doorkomt? In deze blog hebben we alle nodige informatie voor je op een rij gezet!

Stoelen en banken:
Op zoek naar een tuintafel met bank en stoelen? Kies dan voor de tuintafel + bank stel zelf samen. Wanneer je een bijpassend bankje uitkiest bij de tafel zal deze dezelfde lengte en onderstel krijgen als de bestelde tafel. Let op: de bank onderstellen zijn er alleen in; X, A, U en N!

Bijpassende stoelen kunnen in de categorie tuinstoelen worden besteld, onze tip: Tuinstoel Senna


Levertijd 
De levertijd voor de douglas tuintafels zit momenteel op ongeveer 1 tot 3 weken! Wanneer de tafel op voorraad is kan hij in enkel dagen afgehaald worden, neem hiervoor even contact op!

De tafel wordt bij levering gratis in de tuin gemonteerd! Meer informatie over de levertijd en bezorging vind je hier.