Eettafel 8 personen

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

  • Vanaf: 1,325.00 Product bekijken
  • Vanaf: 2,445.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,325.00 Product bekijken

Toont alle 3 resultaten

Eettafel 8 personen bij Duumaa Tafels

Wil je met je familie lekker kunnen ontbijten, lunchen en dineren? Dan dien je altijd een tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een grote lengte tafel? Dan kom je snel uit op een model voor 8 personen. 

Soort eettafel 8 personen

Ben je er uit? Wil je gaan voor een eettafel van 8 personen? Dan moet er nu de keuze gemaakt worden welke vorm de tafel moet krijgen. Hierbij zijn de vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tafel kom je altijd goed uit. Dit is het meest klassieke model. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven. Bij een ronde tafel zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovalen tafel zit hier een beetje tussenin. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Op de webshop zijn alle modellen te vinden, check ze hier!

Afmeting eettafel 8 personen

Kies je voor een rechthoekige tafel voor 8 personen? Ga dan minimaal voor 300cm maar overweeg ook 350cm. Bij de laatste optie zit je gewoon ruimer waardoor iedereen goed plaats kan nemen aan de tafel. Bij 300cm kan iedereen voldoende plaatsnemen. Ook hou je natuurlijk ruimte over voor extra personen aan het hoofd van de tafel.

Ga je voor de gezellige vorm en kies je een ronde tafel? Hierbij is de beste maat 170cm en zou je 180cm kunnen overwegen. Heb je smalle stoelen? Dan is 150cm misschien wel een maat die ook zou kunnen passen.

Voor een ovale tafel zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 300cm aan voor 8 personen.

Boomstamtafel voor 8 personen: natuurlijk en elegant

Boomstamtafels zijn een natuurlijke en elegante manier om uw eetruimte te verrijken. Ze zijn gemaakt van massief hout en hebben een unieke, rustieke uitstraling.

Boomstamtafels zijn een goede keuze voor zowel moderne als klassieke interieurs. Ze kunnen in een hoekje worden geplaatst om een ​​gezellige sfeer te creëren, of in het midden van de kamer om een ​​focale punt te creëren.

Boomstamtafels zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden gepoetst met een zachte doek en af ​​en toe worden geolied om de natuurlijke uitstraling te behouden.

Als u op zoek bent naar een eettafel die natuurlijk, elegant en tijdloos is, is een boomstamtafel een geweldige optie.

Rechthoekige eettafel voor 8 personen: Een oplossing voor elke ruimte

Rechthoekige eettafels zijn een klassieke keuze voor elke ruimte. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote gezinnen, en kunnen in elke stijl worden ingericht.

Rechthoekige eettafels zijn een geweldige manier om een ​​elegante en stijlvolle eetruimte te creëren. Ze bieden voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten, en kunnen in elke stijl worden ingericht.

Luxe producten

De producten die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij kiezen voornamelijk voor massieve houtsoorten die een zeer lange levensduur hebben. Het hout wordt fijn afgewerkt om een luxe meubel te creëren. De optionele stalen onderstellen zijn gemaakt van robuust staal en vervolgens gepoedercoat om binnen en buiten neer te zetten. Omdat deze producten lang meegaan, vinden wij dit een duurzaam product. 

Daarnaast worden de producten door ons ontworpen en met de hand gemaakt in onze werkplaats in Hoogeveen. Hierdoor is ook maatwerk mogelijk waarbij we nog meer jouw wensen kunnen naleven. Ons machinepark biedt zeer uitgebreide mogelijkheden, kom gerust ook eens kijken en ontwerp jouw luxe maatwerk meubel.