fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Zo proberen wij bij te dragen aan

Duurzaamheid

Trees for All

We vinden het belangrijk om te streven naar een duurzame toekomst en zijn daarom partner van de stichting ‘Trees for All’. Een hele mooie stichting die zich niet alleen richt op het verbeteren van het klimaat maar ook de focus heeft op optimaliseren van de biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo ‘Bouwen we samen aan een duurzaam buitenleven!’

duurzaamheid
duurzaamheid

Materiaalkeuze

Alle producten die in deze webshop worden aangeboden worden zoveel mogelijk gemaakt van duurzame producten zoals hout en staal. We maken bijvoorbeeld gebruik van de duurzame houtsoorten Douglas en Eiken waardoor het product lang meegaat.

 

Bewuste keuzes

Wanneer wij een nieuw product lanceren kijken wij eerst of dit past binnen bij de rest van onze producten. Daarbij kijken we naar de manier waarop producten worden geproduceerd, maar vinden we ook de levensduur heel belangrijk.

duurzaamheid
duurzaamheid

Elektrisch vervoer

Onze bussen redden het helaas nog niet met een elektrische accu omdat we de tuinmeubelen door het hele land bezorgen máár prive rijden we elektrisch om toch bij te dragen aan een duurzame toekomst!

Gasloze verwarming

Op onze locatie in Hoogeveen is een kachel geplaatst die houtsnippers verbrand. Op deze manier kan resthout ervoor zorgen dat we het gehele pand kunnen verwarmen. Onze gasaansluiting is verwijderd en het kantoor heeft energielabel A. Dat vinden wij duurzaam en zijn we blij mee!

duurzaamheid