fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Tuintafel Zwart | Rechthoekig | Stel zelf samen

Vanaf: 694.00

 • Stap 1. Lengte blad

  Voor meer informatie over afmetingen klik hier

  Stap 2. Breedte blad
  Stap 2. Breedte blad

  Voor meer informatie over behandeling klik hier

  Stap 3. Onderstel
  Stap 4. Tuinstoelen

  Liever langskomen en de tafel fysiek bekijken? Bezoek onze showroom.

Douglas Tuintafel Zwart | Rechthoekig | Stel zelf samen

Op zoek naar een zwarte tuintafel? Dan hoef je niet verder te zoeken! Stel hier geheel zelf jouw tuintafel zwart samen. Kies je onderstel, afmeting en maak je tuintafel compleet met tuinstoelen. Handgemaakt in onze werkplaats in Hoogeveen Gratis thuisbezorgd en gemonteerd binnen 3 weken! Ben je op zoek naar maatwerk of heb je een ander idee? Wij staan voor persoonlijk contact, neem gerust contact op! 

Deze rechthoekige tuintafel zwart beschikt over een Douglas houten blad met stalen poten naar keuze. Voor de lengte van de tuintafel kun je kiezen uit maten tussen 180 cm tot en met 400 cm. De standaard breedte van de tafel is 90 cm.

Uit welke materialen bestaat de rechthoekige tuintafel?

 • Blad: Douglas hout, duurzaamheidsklasse 3, behandeld met een zwarte Olie
 • Stalen rechte poten: zwart gepoedercoat staal 10cm x 10cm
 • Onderkant poten is voorzien van rubber (bij de houten poot) of van kunststof ( stalen poot)

Specificaties

 • Lengte: 180cm - 400 cm
 • Breedte: standaard 90 cm tot 300 cm en 100 cm vanaf 300 cm
 • Hoogte: 76,5cm bovenkant tafel
 • Dikte blad: 4,5 cm
 • Afstand tussen de poten: lengte tafel minus 55 cm.

Tip: Neem voor een tuinset 8 personen zwart de afmeting 300cm. Lees hier onze blog zodat je precies weet welke lengte past bij het aantal personen dat jij zoekt! De tuinset zwart hout geeft jouw tuin net even een unieke look. Met deze tuinset krijgt jouw tuin een luxe en rustige uitstraling. Net even anders dan de originele houtkleur. Bestel nu en wij zorgen ervoor dat je er binnen 3 weken al van kunt genieten!

Wat zijn de specificaties van de Stalen poten?

 • Hoogte poot: 72cm
 • Kokerdikte: 10x10cm
 • Materiaal: gepoedercoat staal
 • Kleur: zwart, RAL 9005
 • De onderkant van de poten zijn voorzien van kunststof doppen

Stalen poten
Bij de tafel kunnen verschillende onderstellen worden gekozen, standaard uitgevoerd in zwarte poedercoating. Hierin is ook maatwerk mogelijk. Benieuwd naar andere soorten poten? Klik hier voor een overzicht van de diverse onderstellen. 

Behandeling van je tuintafel
Deze tuintafel is behandeld met een mooie zwarte olie die we tweemaal hebben aangebracht voor het mooiste resultaat. Let op! Het hout zal gaan werken waardoor er scheuren zullen ontstaan en de originele kleur van het hout weer naar de oppervlakte komt. Wanneer je een behandelde tafel aanschaft is het nodig om dit jaarlijks te onderhouden met een nieuw laagje olie om het effect te blijven behouden. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je tafel te behandelen met een behandelkit dan ben je voordeliger uit! 

Ps het is altijd slim om een extra pot zwarte olie aan te schaffen wanneer je een behandelde tafel aanschaft zodat je de jaren erop zelf de tafel kunt onderhouden met dezelfde kleur olie!

Voor een na behandeling met onze kit ga je als volgt te werk:

 1. Schuur het blad licht op en maak het schoon met een cleaner. 
 2. Breng een laag olie aan met het bijgeleverde sponsje. Zorg ervoor dat dit een paar uur goed kan drogen
 3. Zorg ervoor dat de tafel een aantal dagen niet nat wordt. Bijvoorbeeld onder een overkapping, binnen of plaats een zeiltje er over.

Perfect gedaan, je kan nu genieten van jouw tuintafel!

Alle tafels die worden aangeboden zijn geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan, ook onbehandeld! De houten tafels zullen dan langzaam op een mooie manier gaan vergrijzen. Klik hier voor meer informatie over Douglas hout.

Onderhouden
Kies bij je bestelling de bijpassende onderhoudsproducten! Wanneer de tafel onbehandeld buiten wordt gezet, hoeft je hem alleen maar even jaarlijks schoon te maken met een cleaner. Heb je gekozen voor een behandelde tafel? Schaf dan onze Douglas olie aan van 750ml of 2,5 liter om je tafel jaarlijks te kunnen voorzien van een nieuw laagje olie. Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van jouw Douglas tuintafel. Op zoek naar tips hoe jouw tafel de winter doorkomt? In deze blog hebben we alle nodige informatie voor je op een rij gezet!

Stoelen en banken:
Wanneer je een bijpassend bankje uitkiest bij de tafel zal deze dezelfde lengte en onderstel krijgen als de bestelde tafel. Let op: de bank onderstellen zijn er alleen in; X, A, U en N!
Bijpassende stoelen kunnen in de categorie tuinstoelen worden besteld, onze tip: Tuinstoel Senna


Levertijd 
De levertijd voor de Douglas tuintafels zit momenteel op ongeveer 1 tot 3 weken! Wanneer de tafel op voorraad is kan hij in enkel dagen afgehaald worden, neem hiervoor even contact op!

De tafel wordt bij levering gratis in de tuin gemonteerd! Meer informatie over de levertijd en bezorging vind je hier.