Tuinset Rechthoekig

Filters Tonen

Toont alle 2 resultaten

  • Vanaf: 871.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,271.00 Product bekijken

Toont alle 2 resultaten

Tuinset Rechthoekig

Een rechthoekige tuinset zorgt voor comfortabele zitplaatsen tijdens familiebijeenkomsten en nodigt uit tot gezelligheid onder de open hemel. Deze setjes brengen functionaliteit en gemak naar jouw buitenruimte, perfect voor ontspanning en maaltijden in de frisse lucht.

Rechthoekig tuinset zelf samenstellen 

Op onze website is het mogelijk om jouw tuinset geheel naar eigen smaak samen te stellen. 

Je kan het formaat, het onderstel en het type behandeling kiezen dat je op tafel wilt brengen. Er zijn bijna altijd opties die passen bij jouw droomtafel. Zo niet? Mail of bel ons gerust, we helpen je graag! Ook hebben we andere modellen voor tuinsets zoals ovaal, rond en boomstam.

Eiken tuinset rechthoekig 

In ons gevarieerde assortiment hebben wij verschillende houtsoorten voor de rechthoekige tuinset. Je hebt de keuze uit de houtsoorten Douglas, Iroko en eikenhout. Iroko hout wordt vaak gekozen vanwege zijn natuurlijke duurzaamheid en weerbestendigheid, wat het perfect maakt voor buitenmeubilair. eikenhout is sterk van structuur en tijdloze esthetiek met een warme uiterlijk die na verloop van tijd ontstaat, geschikt voor een tuinset onder de overkapping of in de serre. Douglashout staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit vanwege zijn natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen rot. Hierna kan de tafel geschuurd worden en naar wens een nieuwe behandeling krijgen om de tafel er weer als nieuw uit te laten zien.

Welke lengte tuinset rechthoekig heb ik nodig?

De afmetingen variëren van 180cm tot 400cm. Maar welke lengte past het beste in jouw tuin? om deze vraag te beantwoorden hebben wij alvast een overzicht voor gedaan zodat wij jou kunnen helpen de tuinset van je dromen met de juiste maat te vinden.  blog over de juiste tafellengte .