Tuinset Ovaal

Filters Tonen

Toont alle 2 resultaten

  • Vanaf: 1,175.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,571.00 Product bekijken

Toont alle 2 resultaten

Tuinset Ovaal

Op zoek naar een elegant toevoeging aan jouw buitenruimte? Overweeg dan een ovale tuinset voor een moderne en gezellige sfeer. De vorm van een ovale tuinset voegt niet alleen elegantie toe, maar biedt ook een ruimtelijke opstelling in jouw tuin. Combineer het ovale tafelblad met diverse stijlvolle onderstellen, zodat je een unieke combinatie kunt creëren die perfect past bij jouw buiteninrichting. Ontdek eenvoudig de mogelijkheden online of breng een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen voor een persoonlijke ervaring en deskundig advies.

Tuinset ovaal bij jouw in de tuin

Een ovale tuinset, bijvoorbeeld in 240 cm of zelfs 300 cm, biedt veelzijdigheid voor gezellige diners of grootschalige bijeenkomsten in de buitenlucht. Ovale tafels staan garant voor een warme en uitnodigende sfeer. Bij 6 personen aan tafel zitten, creëert de ovale vorm een intieme setting dan een rechthoekige tafel. Als nog meer verbondenheid gewenst is, kan een ronde tafel de perfecte keuze zijn, waardoor iedereen dichter bij elkaar komt voor moeiteloze conversaties of vergaderingen

Deens ovaal 

Een alternatieve variant van de ovale tuinset is de Deense ovale tuinset. Het tafelblad heeft aan de uiteinden een minder scherpe afloop, waardoor er extra ruimte ontstaat voor meer zitplaatsen aan de kopse kanten van de tafel. Door deze aanpassing biedt de Deense ovale tuinset meer oppervlakte dan een standaard ovale variant van dezelfde lengte. Deze optie is aan te raden wanneer er vaak meerdere personen aan de tuinset plaatsnemen. Dankzij de praktische vormgeving neigt deze set meer naar een traditionele rechthoekige eettafel.

Welke lengte ovaal tuinset heb ik nodig?

Onze ovale tuinsets zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, variërend van 180 cm tot 300 cm. Voor een comfortabele 6-persoons tuinset adviseren wij een lengte van 240 cm. Wil je meer ruimte voor extra gasten? Dan is onze 8-persoons tuinset van 300 cm een goede keuze. Maar welke afmeting past het beste bij jouw behoeften? Om je te helpen bij deze keuze hebben we een handig overzicht samengesteld. Ontdek in onze blog welke lengte het beste past bij jouw situatie. Heb je nog twijfels? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.