Tuinset Boomstam

Filters Tonen

Enig resultaat

  • Vanaf: 1,521.00 Product bekijken

Enig resultaat

Boomstamtafel

Boomstam tuintafel staan bekend om hun rustieke en warme uitstraling. De eettafels worden gekenmerkt door de natuurlijke onbewerkte randen die het karakter van hout behouden. Daardoor zijn alle boomstamtafels uniek, en een stijlvolle toevoeging voor ieder buitenleven.Onze boomstamtafels zijn volledig samen te stellen naar eigen smaak. Zo kun je kiezen uit het formaat, de gewenste houtsoort, het onderstel en welke behandeling je de tafel wilt geven. Voor overige afmetingen tafelbladen of stalen onderstellen, mail of bel gerust! Ook hebben we andere modellen voor tuintafels zoals ovaal, deens ovaal en rond.

Verschillende houtsoorten boomstam tuintafels

In ons assortiment gebruiken we verschillende houtsoorten voor de boomstam tuintafels. Zo kun je kiezen voor eiken of suar hout. De verschillen tussen deze materialen leggen we je graag uit.

Eiken boomstam tuintafel

Eikenhout is al jaren een geliefde keuze voor meubels vanwege zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Een boomstam tuintafel van eikenhout biedt niet alleen de voordelen van eikenhout, maar voegt ook de charme van boomstamranden toe. Het resultaat is een stevig en verfijnde tuintafel, die erg lang mee gaat en past bij zijn omgeving. 

Boomstamtafel suar hout

Suar hout staat bekend om zijn prachtige natuurlijke look en warme bruine kleur. Het gebruik van suar hout in boomstamtafels voegt een gevoel van warmte en karakter toe aan je tuin. Een ander voordeel van deze tafels is dat ze uit één enkel stuk hout vervaardigd zijn. Dit maakt de boomstam eettafel erg robuust en duurzaam. Je kan een suar tuintafel gewoon onbehandeld buitenzetten. Hij zal langzaam gaan vergrijzen, slechts schoonmaken is voldoende!

Welke lengte boomstamtafel heb ik nodig?

De boomstam tuintafels zijn in verschillende lengtes van 180 tot 400 cm verkrijgbaar, maar welke past het best bij jouw situatie? Om de keuze iets makkelijker te maken hebben we hier een overzicht voor gemaakt. Lees in onze blog over de juiste tafellengte (link) welke lengte het beste bij jou past. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op. Wij raden voor een 6 persoons tuintafel een lengte van 240cm aan. Wil je een grotere tafel voor meer personen? Kies dan de 8 persoons tuintafel van 300cm. Twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op.