fbpx

Gratis bezorging en montage vanaf €75,- in NL

Bezorging binnen 1 tot 3 weken!

Eigen productie en showroom in Hoogeveen
Persoonlijk contact ✓

Houtsoorten | vormen | samenstellen

Eettafel stel zelf samen

(Deens) Ovaal

Op zoek naar een moderne en gezellige tafel? Dan is onze ovale eettafel iets voor jou! De ovalen eettafel biedt een elegant uiterlijk en ruimtelijke verdeling voor bij jou in huis. Je kan het ovalen tafelblad combineren met verschillende onderstellen en kleurafwerkingen. Zo is er voor iedere stijl en inrichting een geschikte combinatie. Bij een Deens ovale tafel creëer je standaard een extra zitplek op het kopse eind door de afgeronde hoeken, ideaal!

Vormen tafels

(Deens) Ovaal

Overweeg een ovale eettafel wanneer je voor een modern en gezellige tafel wilt gaan. De ovalen eettafel biedt een elegant uiterlijk en ruimtelijke verdeling voor bij jou in huis. Je kan het ovalen tafelblad combineren met verschillende onderstellen en kleurafwerkingen. 

Welke lengte tafel past bij jou?

Hoeveel stoelen passen er om een tafel en welke lengte heb je nodig voor 8 personen?
We hebben een overzicht gemaakt zodat jij weet welke lengte je nodig hebt en direct de juiste keus maakt!

Boomstam

Boomstam eettafels staan bekend om hun rustieke en warme uitstraling. De eettafels worden gekenmerkt door de natuurlijke onbewerkte randen die het karakter van hout behouden. Daardoor zijn alle boomstamtafels uniek en een stijlvolle toevoeging voor elke eetkamer

Boomstam

Boomstam eettafels staan bekend om hun rustieke en warme uitstraling. De eettafels worden gekenmerkt door de natuurlijke onbewerkte randen die het karakter van hout behouden. Daardoor zijn alle boomstamtafels uniek, en een stijlvolle toevoeging voor elke eetkamer

Welke tafelvorm past bij mij?

Welke tafelvorm past bij mij?

Op zoek naar inspiratie voor jouw vorm tafel? In deze blog vind je foto’s van tafels in de vormen die wij aanbieden. Ontdek de klassieke rechthoekige eettafel of kies voor de de unieke boomstam of ovale tafel. Voor de kleinere ruimtes hebben wij ook ronde eettafels. Ideaal voor klein gezelschap!

Rond

De ronde eikenhouten eettafel is de perfecte tafel voor een gezellige sfeervolle kamer. De eettafel is verkrijgbaar in verschillende formaten, en daardoor geschikt voor 4 tot 8 personen. Het massieve eikenhouten blad is stevig en duurzaam. Maak de ronde eettafel compleet met onze bijpassende stoelen.

Rond

De ronde eikenhouten eettafel is de perfecte tafel voor een gezellige sfeervolle kamer. De eettafel is verkrijgbaar in verschillende formaten, en daardoor geschikt voor 4 tot 8 personen. Het massieve eikenhouten blad is stevig en duurzaam. Maak de ronde eettafel compleet met onze bijpassende stoelen.

Alle onderstellen

Alle onderstellen

Op zoek naar inspiratie voor onderstellen? In deze blog vind je foto’s van onderstellen. Van hoek tot middenpoten en van slanke tot robuuste poten.

Rechthoekig

Met de rechthoekige eiken eettafel heb je aan de hoeveelheid ruimte een groot voordeel. Zo kunnen er makkelijk mensen plaatsnemen aan de kop van de tafels. Daarnaast zou je voor een kleinere ruimte de tafel tegen een muur aan kunnen zetten, ideaal! De eiken eettafel is volledig zelf samen te stellen in lengte, onderstel en afwerking.

Rechthoekig

Met de rechthoekige eiken eettafel heb je aan de hoeveelheid ruimte een groot voordeel. Zo kunnen er makkelijk mensen plaatsnemen aan de kop van de tafels. Daarnaast zou je voor een kleinere ruimte de tafel tegen een muur aan kunnen zetten, ideaal! 

Inspiratie nodig?

Welke lengte past bij ons?

Op zoek naar inspiratie om te zien hoe onze eettafels in huis staan? In ons lookbook vind je foto’s van tafels  waarmee we klanten al blij hebben mogen maken Neem vooral een kijkje om inspiratie op te doen!

Productie

De Douglas tafels worden geheel zelf geproduceerd door DuuMaa. De andere houtsoorten worden geleverd als halffabricaten, wij verzorgen de behandeling. Doordat we veel in eigen beheer hebben kunnen we kwaliteit van jouw tuinmeubel garanderen.

Bezorging & montage

Wij bezorgen de meubelen gratis* door heel Nederland! Ons DuuMaa team komt zelf de meubels thuisbezorgen én monteren op locatie zodat jullie direct van jullie tuintafel kunnen genieten!

Onderhoud

We leveren duurzame producten die jaren meegaan. Ben je benieuwd naar het onderhouden of behandelen van onze tuintafels? Onder deze pagina vindt je de link naar onze blogs waarin we je meer informatie geven over onze materialen en onderhoud.