Eettafel 6 personen

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

  • Vanaf: 1,845.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,295.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,075.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,125.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,075.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,125.00 Product bekijken

Toont alle 6 resultaten

Eettafel 6 personen bij Duumaa Tafels

Wil je met je familie lekker kunnen ontbijten, lunchen en dineren? Dan dien je altijd een tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een gemiddelde lengte tafel? Dan kom je snel uit op een model voor 6 personen. 

Soort eettafel 6 personen

Ben je er uit? Wil je gaan voor een eettafel van 6 personen? Dan moet er nu de keuze gemaakt worden welke vorm de tafel moet krijgen. Hierbij zijn de vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tafel kom je altijd goed uit. Dit is het meest klassieke model. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven. Bij een ronde tafel zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovalen tafel zit hier een beetje tussenin. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Op de webshop zijn alle modellen te vinden, check ze hier!

Afmeting eettafel 6 personen

Kies je voor een rechthoekige tafel voor 6 personen? Ga dan minimaal voor 240cm maar overweeg ook 260cm en 280cm. Bij de laatste twee opties zit je gewoon iets ruimer waardoor iedereen goed plaats kan nemen aan de tafel. 

Ga je voor de gezellige vorm en kies je een ronde tafel? Hierbij is de beste maat 150cm en zou je 160cm kunnen overwegen. Heb je smalle stoelen? Dan is 140cm misschien wel een maat die ook zou kunnen passen.

Voor een ovale tafel zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 240cm aan voor 6 personen.

Rechthoekige eettafel voor 6 personen: Een tijdloze keuze

Een rechthoekige eettafel is een klassieke en tijdloze keuze voor elk interieur. De tafel is perfect voor grote gezinnen of groepen, en biedt voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te eten. Een rechthoekige eettafel is een investering die jarenlang meegaat. Met de juiste keuze kun je een tafel vinden die perfect is voor jouw interieur en behoeften.

Deense ovale eettafel voor 6 personen: tijdloze elegantie

Een Deense ovale eettafel is een tijdloze stijl die perfect is voor elke ruimte. Hij is elegant en stijlvol, en biedt voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten. Een Deense ovale eettafel is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Je kunt hem in een hoekje plaatsen, of in het midden van de kamer. Een Deense ovale eettafel biedt ook voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten.

Ronde eettafels voor 6 personen: gezellig in elke ruimte

Ronde eettafels zijn de perfecte keuze voor gezinnen en vrienden die van gezelligheid houden. Ze creëren een intieme sfeer en zorgen ervoor dat iedereen met elkaar kan praten en elkaar kan zien.

Ronde eettafels zijn een geweldige manier om een ​​gezellige eetruimte te creëren. Ze zorgen ervoor dat iedereen bij elkaar kan zitten, wat het gemakkelijker maakt om met elkaar te praten en te genieten van elkaars gezelschap.

Ronde eettafels zijn ook een goede keuze voor kleine ruimtes. Ze kunnen worden geplaatst in een hoekje of in het midden van de kamer, waardoor ze gemakkelijk te manoeuvreren zijn.

Als u op zoek bent naar een eettafel die gezelligheid en gemak combineert, is een ronde eettafel een geweldige optie.

Ovale eettafels voor 6 personen: elegantie en praktisch

Ovale eettafels zijn een elegante en praktische keuze voor elk huishouden. Ze bieden voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten, terwijl ze toch een intieme sfeer creëren.

Ovale eettafels zijn een goede keuze voor zowel kleine als grote ruimtes. Ze kunnen in een hoekje worden geplaatst om ruimte te besparen, of in het midden van de kamer om een ​​focale punt te creëren.

Ovale eettafels zijn ook gemakkelijk te bedienen. Iedereen kan gemakkelijk bij zijn eten komen, zonder dat ze over iemand anders heen hoeven te buigen.

Als u op zoek bent naar een eettafel die elegantie, gemak en functionaliteit combineert, is een ovale eettafel een geweldige optie.

Boomstamtafel voor 6 personen: een natuurlijke blikvanger

Boomstamtafels zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en stijlvolle manier om hun eetruimte te creëren. Ze zijn gemaakt van massief hout, waardoor ze een robuuste en duurzame uitstraling hebben.

Boomstamtafels zijn een goede keuze voor zowel kleine als grote ruimtes. Ze kunnen in een hoekje worden geplaatst om ruimte te besparen, of in het midden van de kamer om een ​​focale punt te creëren.

Als u op zoek bent naar een eettafel die een natuurlijke en stijlvolle uitstraling heeft, is een boomstamtafel een geweldige optie.