Eettafel 4 personen

Filters Tonen

Toont alle 6 resultaten

  • Vanaf: 925.00 Product bekijken
  • Vanaf: 1,445.00 Product bekijken
  • Vanaf: 925.00 Product bekijken
  • Vanaf: 965.00 Product bekijken
  • Vanaf: 995.00 Product bekijken
  • Vanaf: 995.00 Product bekijken

Toont alle 6 resultaten

Eettafel 4 personen bij Duumaa Tafels

Wil je met je familie lekker kunnen ontbijten, lunchen en dineren? Dan dien je altijd een tafel te nemen die past bij het aantal personen. Neem je een compacte tafel? Dan kom je snel uit op een model voor 4 personen. 

Soort eettafel 4 personen

Ben je er uit? Wil je gaan voor een eettafel van 4 personen? Dan moet er nu de keuze gemaakt worden welke vorm de tafel moet krijgen. Hierbij zijn de vormen rechthoekig, ovaal en rond. Met een rechthoekige tafel kom je altijd goed uit. Dit is het meest klassieke model. Het is een model waarbij je rondom met veel mensen kan aanschuiven. Bij een ronde tafel zit je gezellig bij elkaar. Iedereen kan elkaar aankijken en wordt als prettig ervaren. Een ovalen tafel zit hier een beetje tussenin. Het heeft de voordelen van rechthoekig maar de gezelligheid van rond. Op de webshop zijn alle modellen te vinden, check ze hier!

Afmeting eettafel 4 personen

Kies je voor een rechthoekige tafel voor 4 personen? Ga dan minimaal voor 180cm maar overweeg ook 200cm en 220cm. Bij de laatste twee opties zit je gewoon iets ruimer waardoor iedereen goed plaats kan nemen aan de tafel. 

Ga je voor de gezellige vorm en kies je een ronde tafel? Hierbij is de kleinste maat 120cm en zou je 130cm kunnen overwegen. Heb je hele brede stoelen? Dan is 140cm misschien wel een betere maat. 

Voor een ovalen tafel zou je een iets kleinere maat kunnen nemen dan bij de rechthoekige tafels. Echter raden wij in het algemeen een lengte van 200cm aan voor 4 personen.

Ovale eettafel voor 4 personen: de perfecte balans tussen ruimte en gezelligheid

Een ovale eettafel is de perfecte keuze voor gezinnen of vriendengroepen van vier personen. De ovalen vorm biedt voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten, maar is toch compact genoeg om in een kleine ruimte te passen. Als je op zoek bent naar een eettafel die zowel ruimte biedt als gezelligheid, dan is een ovale eettafel de perfecte keuze voor jou.

Ronde eettafel voor 4 personen: de perfecte keuze voor gezelligheid

Een ronde eettafel is de perfecte keuze voor gezinnen of vriendengroepen die houden van gezelligheid. De ronde vorm zorgt ervoor dat iedereen aan tafel elkaar goed kan zien en aanspreken. Dit maakt het gemakkelijk om een gesprek te voeren en zorgt voor een informele en ontspannen sfeer.

Deense ovale eettafel voor 4 personen: de perfecte mix van elegantie en functionaliteit

Een Deense ovale eettafel is een tijdloze klassieker die perfect past in elk interieur. De ovale vorm is elegant en ruimtelijk, en biedt voldoende ruimte voor een gezin of vriendengroep. Als je op zoek bent naar een eettafel die elegantie, functionaliteit en tijdloosheid combineert, dan is een Deense ovale eettafel de perfecte keuze voor jou.

Rechthoekige eettafel voor 4 personen: de perfecte keuze voor elke ruimte

Een rechthoekige eettafel is een klassieke keuze die past in elke ruimte. De rechthoekige vorm is efficiënt en biedt voldoende ruimte voor een gezin of vriendengroep. Als je op zoek bent naar een eettafel die efficiënt is en in elke ruimte past, dan is een rechthoekige eettafel de perfecte keuze voor jou.

Boomstamtafel voor 4 personen: een unieke en natuurlijke toevoeging aan uw huis

Boomstamtafels zijn een unieke en natuurlijke toevoeging aan elk huis. Ze zijn gemaakt van massief hout, meestal van een boomstam. Dit geeft ze een natuurlijke en rustieke uitstraling.

Boomstamtafels zijn ook een goede keuze voor zowel kleine als grote ruimtes. Ze kunnen in een hoekje worden geplaatst om ruimte te besparen, of in het midden van de kamer om een ​​focale punt te creëren.

Als u op zoek bent naar een eettafel die uniek, natuurlijk en duurzaam is, is een boomstamtafel een geweldige optie.